Čau lidičky, jelikož mi v předu nesvítila přední pravá obrysovka a vzadu levé osvícení SPZ. Tak jsem se rozhodl že si taky udělám po vánocích radost a objednal jsem si tyto LED žárovičky.
Dopředu -
https://www.smdledzarovky.cz/led.zarovky/led.auto.zarovky/ba9s.t4w.h6w/led.auto.zarovka.12v.led.ba9s.t4w.5smd5050.can.bus.1w.teplaa
Dozadu -
https://www.smdledzarovky.cz/led.zarovky/led.auto.zarovky/t10.w5w/led.auto.zarovka.led.w5w.t10.1w.cob.360.silikonPřední tam dostat šly a nemusel přehazovat kontakty. Asi to bude tím, že jsem si objednal žárovky s CAN BUS. Sice nevím co to je, ale asi díky tomu se nemusím hrabat v kabeláži.
Přední LED-ky mě celkem zklamaly. Vlevo u řidiče už mi začala problikávat, asi to bude tím že se přehřívá? Nebo špatný kus z výroby? Vpravo u spolujezdce nebliká a dokonce to ani nevypadá že by byli barevně sladěny. Třeba je to všeobecný problém, sladit barevnost svícení SMD led diod.
Zadní staré žárovičky jsem vyndal a s nimi i ten kus plastu ve kterém jsou osazeny. Vzal si to domu, omyl vyčistil, vyplách, vyfénoval, vysušil, osadil jsem nové SMD Led. Ještě před přišroubováním jsem si zkusil rozsvítit, ještě že jsem to udělal. Jednu jsem měl osazenou obráceně. Takže jsem ji jen vyndal otočil o 180° zastrčil zpět a začala svítit (hold led-ky nemají vlákna a záleží na pozici + a -).
Jelikož mám odpolední tak jsem se nemohl dočkat až skončím v práci a pěkně v noci si rozsvítím na parkovišti obrysovky a pokochám se tím, jak mi vše svítí
. V předu mi to nedá a každá svítí barevnostně trošičku jinak. Vzadu jsem byl až moc mile překvapen jak to moc svítí
Až se bojím
. Že by na to mohly nadávat. Posuďte sami. Viz. přiložené fotky.
Foceno před domem při malém svitu pouličních světel a na telefonu jsem měl zapnutou diodu na svítí.
První fotka je klasická žárovička. Aby jste si udělali představu. Zbytek už jsou ledky.
« Poslední změna: 23.01.2020 - 00:57:24 od Venda_K »
Mitsubishi Galant sedan 2,0L 100kW rv. 99 (GLS) Motor 4G63 SOHC MPI VIN: JMBSNEA2AXZ001031