Tak kluci nevím, zda jsem vyhrál, protože bylo uvaleno clo na díly v hodnotě 1 618Kč. Takže celkem 5 812 + 1 618 = 7 430Kč. No oproti AutoKelly je mám i s dopravou z Číny o necelých 600Kč levnější. Což vychází na 3 715Kč/ks z Číny. Ještě jsem je našel v Polsku na sklep.mitsustyle.pl kde vychází na 3 906Kč/ks s dopravou. Takže, to asi už levnější nebude. Možná u českého zastoupení Mitsubishi by se daly sehnat za těch 6 000kč/2ks bez dopravy, ale nezkoušel jsem je. Třeba až to někdo budete řešit, tak půjdete do českého zastoupení Mitsubishi a cenu zjistíte a dáte o ní vědět. Já jsem rád, že jsem je sehnal. I když ta cena zadních štítů s držáky na brzdové třmeny má hodnotu 1/2 pořizovací ceny vozu
. Zase ti z Vás, co mě sledují, ví kolik času jsem do auta investoval a nechat si ho rozsekat jen kvůli váznoucí nebo zablokování zadní brzdy při jízdě nenechám. To by veškerý investovaný čas na opravách podvozku přišel vniveč, a to už se dá brát jako uchráněná hodnota. Každý nad tím přemýšlíme jinak.
« Poslední změna: 14.01.2025 - 12:10:39 od Venda_K »
Mitsubishi Galant sedan 2,0L 100kW rv. 99 (GLS) Motor 4G63 SOHC MPI VIN: JMBSNEA2AXZ001031