Tisknout stránku - Autorádio

GalantWeb

Bazar Koupím/Prodám => AutoHiFi => Téma založeno: FrantaPMJ kdy 07.03.2015 - 17:48:56

Název: Autorádio
Přispěvatel: FrantaPMJ kdy 07.03.2015 - 17:48:56
Kluci, chci si konečně do Galantíka dát klasický 1din rádio s iso konektorem, ale mam v Galantíkovi z původního autorádia s CD měničem origo konektor, ke kterýmu nemůžu sehnat iso redukci, takže to budu muset předělat. Dneska jsem to vyfotil, ale těch drátků je tam nějak moc, poradíte kterej drátek z origo konektoru kam patří??? Ucvaknu ten origo a přes čokoládku to zapojim. Chtěl bych to mít zapojený natvrdo, aby to hrálo i bez klíčku v 1. poloze zapalování. Děkuju, Franta
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 07.03.2015 - 19:12:36
Nějaký konektor mám v garáži  :mellow: kenry ho už sehnal , třeba bude sedět Tobě . :big grin:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: FrantaPMJ kdy 07.03.2015 - 19:25:43
Já si už kdysi objednal na Galantíka redukci z origo rádia na iso, pán mě podle roku ubezpečil, že to je ono a samozřejmě mi přišla redukce z iso na origo konektor, ale na žraloka, tak ten origo konec ucvaknu a použiju jen kabílky a iso. Ten muj konektor je tak 5 mm silnej a dýlka je vidět na fotce, je to k origo kazetovýmu rádiu s cd měničem pioneer, co tam bylo naimplantovaný.
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 07.03.2015 - 20:29:41
Mám konektor na žraloka - ale něco se s tím udělá . ^_^
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: kenry kdy 07.03.2015 - 21:00:13
řekl bych že pepeho konektor to bude von jediný co pro Tebe mužu udělat je že vyndám to co sem koupil a porovnám ho s tím co má pepe.. ale myslím že to bude von....jinak mě stál 54kč
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 07.03.2015 - 21:09:21
Přivez to a uvidíme co se dá dělat .
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: kenry kdy 07.03.2015 - 21:28:26
já bych chtěl rámeček je jedno jestli bude černej  ružovej celej nebo prasklej vše se dá opravit.... ......nemužu ho nikde sehnat.... sakra.... :-) ](-: ](-: ](-: ](-: ](-: ](-:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 07.03.2015 - 21:31:38
Jaký rámeček - nemyslíš kaslík ??? :angry: :angry:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: FrantaPMJ kdy 08.03.2015 - 14:46:57
Přivez to a uvidíme co se dá dělat .

Jojo, budeš ho tam mít i s tím konektorem
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: FrantaPMJ kdy 08.03.2015 - 19:16:35
tak jsem teď našel, že tam teď mam origo 12 pinovej konektor k původnímu rádiu Pioneer, ale redukce stojí skoro 500, takže ho radši odštípnu a čokoládka to jistí  ](-:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 09.03.2015 - 09:47:38
Koupit ISO konektory a pohrát si s kabílkama. ^_^
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: kenry kdy 18.04.2015 - 02:56:24
Jaký rámeček - nemyslíš kaslík ??? :angry: :angry:
kaslík

ne e... myslím ten rameček co se cvaká na posled ten jakoby ozdobnej kolem radia a na kaslík.... ](-: ](-:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Sir Dag kdy 20.04.2015 - 16:34:56
Auto má mišácký konektor. Od něj můžeš vyvést redukci třeba na konektor pionýra, jvc atd. Přijde mi prasácké z tohoto konektoru to tahat na iso. Proč? protože z origo mišáckýho konektoru to šoupnu redukcí rovnou na iso.... Jdu to vyfotit a ráno po noční sem hodím foto .-)

Jinak ta redukce stojí nějak 120kč co jsem koukal. Bohužel už nevím kde se to dalo objednat. Je to dva roky zpátky  ](-:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: kenry kdy 21.04.2015 - 00:47:33
Auto má mišácký konektor. Od něj můžeš vyvést redukci třeba na konektor pionýra, jvc atd. Přijde mi prasácké z tohoto konektoru to tahat na iso. Proč? protože z origo mišáckýho konektoru to šoupnu redukcí rovnou na iso.... Jdu to vyfotit a ráno po noční sem hodím foto .-)

Jinak ta redukce stojí nějak 120kč co jsem koukal. Bohužel už nevím kde se to dalo objednat. Je to dva roky zpátky  ](-:

kupoval sem to nedávno na Prumyslový (Praha) za pár kaček...."kdyby"... :-) ](-: ](-: ](-:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Sir Dag kdy 21.04.2015 - 16:46:23
tak ta redukce jo :D
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Severín kdy 21.10.2017 - 17:07:46
Mám otázku ohledně antény. Mám v autě rádio a nehraje mi, zjistil jsem, že konektor antény je asi o milimetr menší, než zdířka v rádiu a když jí přidržím, tak to hraje, řešil to někdo?

A ještě jedna otázka, jak funguje anténa s navigací? Když dám přenosnou navi do zapalovače, tak mi to píše, ať ji připojím a nechytí mi žádný dopravní info. Ale v jiných autech no problém. Co s tím? Může to mít spojitost s nezapojeným rádiem?
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 21.10.2017 - 20:35:40
 Rádio - budeš muset navštívit GM elektronic nebo na síti najít a koupit redukci pro konektor antény-  https://www.protruck.cz/autoradia/antenni-adapter-din-iso-aa.htm?gclid=CjwKCAjw4KvPBRBeEiwAIqCB-QzP2Li7DyxZ7CM8DChjve78B4CyGpl2_ITN7BmpgRwVmN9LCbEzLBoC-I0QAvD_BwE (https://www.protruck.cz/autoradia/antenni-adapter-din-iso-aa.htm?gclid=CjwKCAjw4KvPBRBeEiwAIqCB-QzP2Li7DyxZ7CM8DChjve78B4CyGpl2_ITN7BmpgRwVmN9LCbEzLBoC-I0QAvD_BwE) .                                                                 Co se týká navigace , je možné že ti nepracuje zásuvka zapalovače - pojistka  .     
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Severín kdy 22.10.2017 - 08:06:31
Pokud se fungování zásuvky projevuje tím, že nabíjí, tak funguje. Původně jsem myslel, že je něco se samotnou anténou, ale když to přidržím v tom konektoru rádia, tak hraje naprosto čistě, takže anténa taky musí fungovat.
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 22.10.2017 - 08:32:55
 Anténu a navigaci nepleť dohromady . Kabel, který máš k navigaci, může být vadný . Třeba na mojí Mio navigaci jsem mohl použít pouze original kabel , jinak se přepla pouze na nabíjení a nic jiné nefungovalo . A navi má vlastní systém antény - s rádiem nespolupracuje .
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Severín kdy 22.10.2017 - 11:11:44
Mám origo kabel k navigaci, už 6 let a v každým autě fungovala a funguje, jenom v galošovi ne:( Nabíjí bez problémů, ale když si zadám aktuální silniční info, tak mi napíše, ať jí připojím do zásuvky. Po zapojení do zásuvky jinde se mi automaticky napojila na info a všechno šlapalo. No nic budu ještě něco zkoušet a znova to zkusím lupnout do jinýho auta, jestli se ten kabel nějak sám v tomhle směru nepodělal (nevím jak), i přes to, že nabíjí, a uvidím na co přijdu.
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Rob kdy 22.10.2017 - 20:39:09
napiš sem http://podpora.garmin.cz/ (http://podpora.garmin.cz/)
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Severín kdy 01.11.2017 - 16:59:25
Tak jen , aby sme byli v obraze. Rádio mi po čtyřech letech hraje. A důvod? Ten konektor antény má po stranách dva plíšky, jako rozpěry, aby nevypadl a ty, když se dotkly toho vnitřku zástrčky rádia, tak ztratilo signál... Řešení provizorní (takže asi navždy:)) Obalil jsem je kouskem papírku a zastrčil. Konektor drží a rádio HRAJE!!! YEAH!
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Pepe kdy 01.11.2017 - 18:29:58
 Taky adaptér . :mellow:
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: Rob kdy 01.11.2017 - 20:23:19
Divný,ale když to maká.... :-D
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: doniator kdy 10.11.2018 - 15:47:12
tak ta redukce co máš na fotce nevypadá jak origo… mrkni sem https://www.2din.cz/iso-konektory-a-adaptery/ (https://www.2din.cz/iso-konektory-a-adaptery/) měla by existovat propojka
Název: Re:Autorádio
Přispěvatel: fotso1234 kdy 07.10.2019 - 12:12:44
Já si už kdysi objednal na Galantíka redukci z origo rádia na iso, pán mě podle roku ubezpečil, že to je ono a samozřejmě mi přišla redukce z iso na origo konektor, ale na žraloka, tak ten origo konec ucvaknu a použiju jen kabílky a iso. Ten muj konektor je tak 5 mm silnej a dýlka je vidět na fotce (https://www.itechfy.com/), je to k origo kazetovýmu rádiu s cd měničem pioneer, co tam bylo naimplantovaný.