GalantWeb

Jak to máte z technickou ?

Host · 14 · 5138

homo15

• Host
-
« Poslední změna: 19.10.2015 - 18:00:46 od homo15 »

Offline Rob

• Hero Member

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

Taky chodím na normalní průběh za ceníkovou sazbu, aspon se zjistí co kde klepe :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Majk MG

já taky ofiko nic méně kamarádi dělají Nelegálně a od nového roku už to nepůjde ---- auta se budou muset na stk fotit :big grin:

Offline Pepe

Ofiko- co neprojde , opravím . Chci mít auto v pořádku , jinak tě zastaví kluci z PMJ na ulici a pošlou na novou . :-D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Berzelius

Mě jezdí mechoš na technickou, ale zatím bez připomínek.Beru to spíš jako sichr,že kdyby něco našel tak to projde ale musí mu slíbi že to spraví.

Offline Sir Dag

Auta se na technické už dávno fotí..Teda od roku 2015 se musí fotit. Jestli to někde nedělají, jejich problém.

Každopádně auto má být v pořádku nejen kvuli tvé bezpečnosti, ale i kvůli ostatním. Takže nápravu nech opravit!
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

guest2672

• Host
u nás se to začalo fotit asi před půl rokem + kamery ,před týdnem sem byl na stk a vše cajk a ty levné pření ramena furt držej ještě sem se ho ptal dvakrát jestli tam není nějaká vůle když stím hrkal vše ok a sem stejného názoru auto pořádně projít pak se někdo divý že se mu auto pomalu rozpadá v tom lepším případě.

Offline Severín

Na poslední technickou jsem nedopatřením přijel o měsíc dřív, což se ukázalo jako dobrá náhoda, protože jsem měl děravej nosník, tak mi řekl, že jsem tam jako nebyl a ať přijedu až za ten měsíc a už to bylo v poho. Ale taky jsem zastáncem poctivý technický, už jen proto, že se chci občas projet 200 a taky vozím rodinku...

homo15

• Host
Na poslední technickou jsem nedopatřením přijel o měsíc dřív, což se ukázalo jako dobrá náhoda, protože jsem měl děravej nosník, tak mi řekl, že jsem tam jako nebyl a ať přijedu až za ten měsíc a už to bylo v poho. Ale taky jsem zastáncem poctivý technický, už jen proto, že se chci občas projet 200 a taky vozím rodinku...

s rodinkou je dobré jezdit 200  :laugh:

guest2672

• Host

Offline Severín

Magor zase nejsem. Takže ano, bez rodiny a ještě velmi sporadicky.