GalantWeb

Skoro jako Briliance BS...

Offline morfes

Tak pánové po tomhle obrázku mi docela zatrnulo :'( při představě, že by se můj galant při předním a zadním naboření "zlomil" jako ty šunty z východu, se mi dělá zle!!! Bližší info nevím a z obrázku těžko posuzovat, ale řekněte komu z Vás nespadla brada?
Otázky neklaďte mně, páč já to nefotil ani o tom nic nevím, pouze jsem to našel na netu a je to z Německa:o
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline xor

• Pisatel
me spis prekvapuje, ze to nekoho udivuje u auta z roku 93. srovnej si jenom hmotnost dnesnich aut a pred 10-20 lety, rozdil minimalne 200kg ve stejny tride. mimochodem asi nejezdis na motorce?
Galant 1,8 85kW r.95

Offline BAD

Tak pánové po tomhle obrázku mi docela zatrnulo :'( při představě, že by se můj galant při předním a zadním naboření "zlomil" jako ty šunty z východu, se mi dělá zle!!! Bližší info nevím a z obrázku těžko posuzovat, ale řekněte komu z Vás nespadla brada?
Otázky neklaďte mně, páč já to nefotil ani o tom nic nevím, pouze jsem to našel na netu a je to z Německa:o
možná by se to dalo přežít... a hlavně nevíš kdo do něj narazil třeba to byl rozjetej Kenry :o)
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline BAD

me spis prekvapuje, ze to nekoho udivuje u auta z roku 93. srovnej si jenom hmotnost dnesnich aut a pred 10-20 lety, rozdil minimalne 200kg ve stejny tride. mimochodem asi nejezdis na motorce?
já jezdim proč????
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline morfes

Kdepak, tohle je 2000 co tam bylo napsaný...to jsem zapomněl poznamenat!! Na motorce jsem jezdil, dokud jsem ji nevyměnil za galanta...ale jak to s tímhle souvisí? :anz:
třeba to vážně byl kamion, ale jak říkám nic o té havárce nevím, tak se těžko soudí...jen jsem chtěl ukázat jak to může někdy dopadnout :(
naštěstí se ta střecha vylomila nahoru a ne do prostoru posádky...to by doslova padaly hlavy!
« Poslední změna: 17.01.2008 - 20:10:08 od morfes »
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline UHNAK_GTi

no aj ked je to mozno 2000, model je to od 1997 cize dnes uz konstrukcne 11 rokov pozadu...
inak vydel som Crash test Ford siera s novou Fiestou a teda v tej siere by som nechcel sediet ani za boha....
Ale zas ked vydim tie narazniky z plastu u dnesnych Astier a C4 tak to umna nebudi dojem bezpecnosti ked to zrovnam s Plechom z mojho GTi...
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline t.j.silence

Videl a čítal som pár dokumentov ohľadom crash testov 8-mej generácie Galantov a poviem vám že s toho nevyšli boh vie ako. Takže sa nečudujem.
Mitsubishi Galant 2000 2,5L V6 24V 163HP

Offline Drak

no podle toho obrázku to je boční náraz na sloup a to se zlomí každé auto. Proto taky máš boční airbagy v sedačkách abys měl aspoň nějakou šanci.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)