GalantWeb

přepravní služba na dobírku

Offline Rob

• Hero Member
Poradí někdo- potřebuju pánovi poslat pneu na dobírku/do Čech/, která firma vyjde nejlevnějš?

Offline Rafik

Chtěl jsem poslat alu kola na dobírku a PPL neposílá takovéto zásilky. Nevím jak s pneu, ale nejspíš to bude totéž. Já bych asi volil obchodní balík od české pošty
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Rob

• Hero Member
jo jo ,dík ,ale na obyčejnou poštu asi nemužu přijít se 4 pneumatikama.......?

Offline Rafik

Zkus tam zavolat a říct co chceš. Řidiči české pošty doručují balíky, možná ty větší zásilky i můžou vyzvednout..
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Drak

ještě bych zkusil "toptrans"
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Misak

me privezli pneu DPD, takze tam se muzes taky zeptat
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Rob

• Hero Member
dpd ti to přivezla od soukromý osoby nebo od firmy?

Offline johny11

Zdravím,už je asi trochu pozdě na odpověď,ale kdyby někdo potřeboval poradit.Před vánoci jsem prodával 17"litý kola na ford explorer.Zkoušel jsem zavolat na ppl a ty mi řekly,že pokud s nimi nemám smlouvu jako soukromník,tak to pro mě udělají,ale jen to doručí,peníze už záleží,jestli mi adresát vyplatí nebo ne :(Chtěl jsem to poclat jako obchdní balík,to jde,ale nesmí to přesáhnout hmotnost 30kg a protože jsem měl v 2 krabice a každá z nich vážila cca44kg,musel jsem zabalit každé kolo extra.Vyplnil jsem složenku a poslal.Peníze přišly za 3dny.