Tak tu story popíšu celou. Já mám taky V6 a při montáži mi tam zkoušeli dávat silnější membránu, která by měla být od 2,5 nahoru a nechodilo to. Nedržely otáčky a hlavně to strašně moc žralo. Takže tam musí být všechno stejně jako na dvoulitru. Co já jsem se s tím natrápil. Teď mi po 3 letech měnili membránu a byla i po tolika kilometrech v pohodě. Jinak jsem na to jezdil 3 roky bez jakékoliv údržby. Chlapi v servisu se divili, že po 120 tis. kilometrech bez výměny filtru a tak podobně to vůbec ještě jede. Takže jak to bylo......
Nechal jsem si to namontovat před 3 rokama, ale galant nebyl v hromadné schvalovačče, tak jsem se na to vykašlal a jezdil na černo. Ono 11 tisíc se mi zdálo už dost. No a teď v prosinci jsem si všiml, že v hromadné je i Galant, tak jsem zajel do firmy co montuje plyn a řekl, že to chci legalizovat. Takže montáž proběhla v prosinci 2006 a oni se pod to podepsali. Jen ty komponenty musí být mladší jak 2001-2002. Řekli mi že za 1000,- Kč. Tak jsem řekl že jo. Donesl velký techničák a za 3 dny jsem šel na úřad to zapsat za 50,- Kč.
Jen ti bude takřka trvale svítit kontrolka CHECK ENGINE, ale s tím se nedá nic dělat. Ptal jsem se na to i v Mitsubishi. Takže vyšroubovat žárovku by mělo pomoci. Je to kontrolka na kontrolu výfukových plynů kombinovaná s diag. Motoru.
Snad to bude takto stačit.
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)